Over

OVERLaurence Tierens startte in 2005 de Bachelor opleiding Vastgoed aan de Hogeschool Gent. Na het beëindigen van zijn stage in 2008 werd hij verantwoordelijk voor de commercialisatie en verkoop van de nieuwbouwportefeuille van een gerenommeerd vastgoedkantoor. Datzelfde jaar speelde hij ook een actieve rol in de opstart van een nieuw syndicuskantoor. Gedurende 3 jaar was hij actief als consultant voor beide kantoren.


In 2011 behaalde hij naast zijn erkenning bij de beroepsorganisatie van vastgoedmakelaars ook een postgraduaat vastgoed en financierecht aan de Hogenschool Gent


Vanaf 2011 werd hij actief als Real-Estate Manager voor een vermogensbeheerder waar hij in stond voor het beheer van diens vastgoedportefeuille, en dit tot 2015. In tussentijd vulde hij zijn studies aan met een Master In Real Estate welke hij behaalde aan de Antwerp Management School. Dit leverde hem in 2014 de titel van MRE op.


Na een aantal jaren actief te zijn geweest als Senior Real Estate Investment Advisor voor een projectmakelaar stapte hij over naar een Vastgoedfonds om zich hier bij de afdeling Property Management te voegen.